Bransjenyheter

De mest brukte kjølemetodene for støpeformer

2022-04-26
For å forlenge levetiden til presisjonsstøpeformer er det også viktigere å utføre kjølearbeid i tide når temperaturen er høy. Kjølemetodene for presisjonstøpeformerinkluderer vannkjøling, luftkjøling, varmerørskjøling og indirekte kjøling. La oss lære mer om det nedenfor!

1. Vannkjøling: PresisjonenstøpeformFabrikken tilbyr kjølevannskanaler for å tillate sirkulerende vann å komme inn i støpeinnsatsen eller kjernen, og dermed bringe varme ut av formen. Vannkjøling har høy kjøleeffektivitet og kan effektivt redusere overflatetemperaturen i hulrommet, men det øker den strukturelle kompleksiteten. Den brukes hovedsakelig til muggsopp som krever mye varmeavledning. For å forhindre kondens på hulromsoverflaten bør kjølevannstemperaturen være høyere enn romtemperatur.

2. Luftkjøling: For de delene av støpeformen som er vanskelig å kjøle med vann, kan luftkjøling brukes, og luftkjøling kan utføres med blåser eller trykkluft. Luftkjøling kan ikke bare avkjøle presisjonsstøpeformfabrikken, men også blåse malingen jevnt, spre den flyktige gassen i malingen og redusere porene i støpingen. Kjøletemperaturen for luftkjøling er mye lavere enn for vannkjøling.

3. Varmerørskjøling: Den brukes hovedsakelig til små deler som det er vanskelig å kjøle direkte ned med kjølevann. I små deler som skal kjøles, brukes et varmerør for å hente ut spesialvarme og deretter brukes kjølevann til å kjøle varmerøret.

4. Indirekte kjøling: Legeringer med høy varmeoverføringskoeffisient kan brukes til indirekte kjøling ved den varme skjøten til støpestøpeformen til støpetemperaturmaskinen. Ammoniumbronsestiftene skrus inn i den faste kjernen, og endene på kobberstiftene er utstyrt med kjøleribber for å forsterke kjøleeffekten.

Innholdet ovenfor er kjølemetoden for presisjonsstøpeformer som ble introdusert for deg denne gangen. Jeg håper det kan hjelpe deg bedre å forstå støpeformer.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept